DIENSTEN

Nog vragen over onze diensten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Algemeen

QURDO | is gevestigd in Noord-Brabant, maar biedt diensten aan in het gehele land. Van ontwerp, bouwadvies, bouwbegeleiding tot vergunningaanvraag.

QURDO | biedt deskundigheid en kennis van zaken om alle bouwwerkzaamheden te realiseren en eventueel te begeleiden.

Berekeningen

QURDO | verzorgt:

- sterkte, stabiliteits- en stijfheid (3S) van de constructie

- funderingsberekeningen

- overzichtstekeningen t.b.v. de bouwaanvraag van de constructie

- detailberekeningen

- vorm- en wapeningstekeningen t.b.v. de constructie

- 3D werktekeningen voor de uitvoering van de constructie

Ontwerpen

QURDO werkt samen met diverse architecten, hierdoor is QURDO in staat om een ontwerp te maken of een bestaande situatie aan te passen. QURDO werkt met 3D tekenprogramma’s, zodat er direct te zien is hoe de bouw/verbouwing eruit kan zien.

Bouwadvies

QURDO verzorgt allround bouwadvies. Het is erg belangrijk om met de diverse betrokken partijen alles tijdig en goed af te stemmen. Een goede afweging in het materiaalgebruik kan een besparing opleveren van het uiteindelijke bouwwerk. Het is niet altijd zinvol om zo goedkoop mogelijk te bouwen. Het bouwadvies omvat dus ook het beoordelen van de offertes, details en met name het gebruik van duurzame materialen.

Bouwbegeleiding

QURDO begeleidt particulieren en bedrijven, aannemers en zzp-ers van begin tot eind tijdens het bouwproces bij alle bouwaspecten.

QURDO pakt bouwplannen aan alsof het eigen bouwplannen zijn.

Vergunning aanvragen

Helaas kan er nog niet altijd vergunningsvrij gebouwd worden. Zeker bij verbouw/nieuwbouw is een vergunning verplicht. Een vergunning is zelf ook vaak bij aanpassingen aan de voorgevel, b.v. vervangen van kozijn verplicht. Daarbij is vaak een tekening verplicht. Een bouwaanvraag valt onder Omgevingsvergunning en deze kan QURDO verzorgen.